HET KAN BIJ MADESTEIN

Natuurlijk genieten, het kan bij Restaurant Madestein. Op onze kaart vindt u dagverse, gezonde producten en smaakvolle gerechten die op een ambachtelijke manier bereid worden door chefkok Greg Amse. De culinaire kaart biedt een mooie mix tussen bijvoorbeeld coquilles en huisgedraaide steak tartare en echte specialiteiten zoals de ‘Shot of the Day’ uit de bekende Mibrasa-houtskooloven. Alle gerechten worden gecombineerd met seizoensgebonden, verse groenten. Geniet van ons lekkers in een oase van groen met een prachtig uitzicht op het water van recreatiegebied Madestein.

ontbijt-img

ONTBIJTEN BIJ MADESTEIN RESTAURANTS & EVENTS

Laat u ’s ochtends verrassen door een etagère met ovenverse broodjes, ei, divers beleg, croissantjes, chocoladebroodjes en kwark met vers fruit. Wij zouden het wel weten.

LUNCHEN AAN HET WATER

Een lichte snack of grote trek? Eieren, brood en volledige maaltijden: ons lunchmenu is uitgebreid. Wedden dan het lastig kiezen is omdat er zoveel lekkers op de kaart staat? Lunchen aan het water kan bij ons tot 16:30 uur.

lunchkaart

hightea

TIJD VOOR EEN HIGH TEA

Even bijkletsen met vriendinnen of een babyshower organiseren? Er is altijd een goede reden voor een high tea in onze rustgevende omgeving. Uiteraard is de high tea inclusief onbeperkt thee in diverse smaken en krijgt u een gevulde etagère met zoete én hartige lekkernijen. Voor maar € 22,50 per persoon.

Een speciale high tea voor de babyshower kost €26,50 per persoon. Wat hier speciaal aan is? De high tea is inclusief babygebakjes, een roze of blauwe loper en bijpassende servertjes.

Scroll Up