HET KAN BIJ MADESTEIN

High Tea in Den Haag

Zin in een high tea in Den Haag? Dan zit je bij Madestein goed. We hebben een prachtige, rustgevende locatie in Den Haag met uitzicht op een recreatiegebied. Aan het water kun je heerlijk genieten van onbeperkt thee en alle verrukkelijke zoete en hartige hapjes. Wil je even gezellig bijpraten met vrienden? Of rustig genieten van het uitzicht? Dat kan allemaal onder het genot van een high tea. De high tea is natuurlijk vanaf twee personen, want genieten doe je samen. Er is al een high tea arrangement voor € 22,50 per persoon. Reserveren kan via de website.

Dit is het standaard bbq buffet vlees, wilt u meer informatie over de andere arrangementen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een BBQ in Den Haag? We bespreken graag de arrangementen met u door en passen ze waar nodig aan naar uw wensen. Neem contact met ons op om uw barbecue in Den Haag te organiseren.

Babyshower high tea

Wil je een babyshower geven met een high tea erbij? Dan bieden wij jou de perfecte mogelijkheid. Deze speciale high tea zorgt ervoor dat het een dag wordt om niet snel te vergeten. Naast de mooie, sfeervolle locatie in Den Haag en de lekkere hapjes biedt deze babyshower high tea jou nog meer. We zullen tijdens deze babyshower high tea diverse babygebakjes serveren met natuurlijk bijpassende servetjes. Ook zullen wij een roze of een blauwe loper uitrollen om het geheel af te maken. Er hoeft alleen gereserveerd te worden en dan ben je klaar om te genieten van deze speciale dag. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt. De speciale babyshower high tea kost €26,50 per persoon.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een babyshower high tea in Den Haag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0174-244843 of 070-389005 of stuur een e-mail naar info@madestein.nl Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Heerlijke hapjes

Naast onbeperkte thee, krijgen jullie tijdens de high tea natuurlijk ook heerlijke hapjes. Er wordt gestart met een warm begin, met verschillende quiches. Daarna volgen de verschillende sandwiches die gemaakt zijn van verse producten. Om het feest af te sluiten zijn er nog een hoop zoete hapjes zoals verse muffins en macarons. Dus kom genieten van deze lekkere high tea in Den Haag en reserveer direct. Of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Scroll Up